BÜYÜK FAS TURU FAS KRALİYET ŞEHİRLERİ ve SAHRA ÇÖLÜ 25 MAYIS - 03 HAZİRAN 2024

  • BÜYÜK FAS TURU FAS KRALİYET ŞEHİRLERİ ve SAHRA ÇÖLÜ 25 MAYIS - 03 HAZİRAN 2024

Fiyat Hesaplayın / Rezervasyon

Tur Programı

1. Gün:

BÜYÜK FAS TURU
FAS KRALİYET ŞEHİRLERİ ve SAHRA ÇÖLÜ
25 MAYIS - 03 HAZİRAN 2024
VİZESİZ UÇAKLI KESİN KALKIŞLI
7 gece otel konaklamalı 9 gün
KAZABLANKA MARAKEŞ QUARZAZATE AİD BEN HADDAU ATLAS STÜDYOLARI TODRA KANYONU ERFOUD MEKNES ERRAŞİDİYE MİDELT FES RABAT ATLAS DAĞLARI ÇÖL SAFARİ DEVE SAFARİ  
05356788171 05305660694

KİŞİ BAŞI NAKİT // HAVALE: 1250€

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
- PEGASUS HAVAYOLLARI ANTALYA - İSTANBUL - KAZABLANKA GİDİŞ DÖNÜŞ EKONOMİ SINIFI UÇAK BİLETİ
- GEZİ ESNASINDAKİ TÜM TRANSFERLER 
- 7 GECE ŞEHİRLERDEKİ EN İYİ 4* OTELLERDE KONAKLAMA
- OTELLERDE ALINAN 7 SABAH KAHVALTISI ve 6 AKŞAM YEMEĞİ
- TÜRKÇE REHBERLİK ve FAS KOKARTLI ŞEHİR REHBERLERİNİN HİZMETLERİ
- BÜTÜN KONAKLAMA VERGİLERİ
- JEEP SAFARİ ve DEVE KERVAN TURU  

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
- TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ ve AKŞAM YEMEKLERİNDEKİ TÜM İÇECEKLER 
- EXTRA KİŞİSEL HARCAMALAR
- ZORUNLU REHBER & KAPTAN BAHŞİŞLERİ TOPLAM 30€
- ZORUNLU YURTDIŞI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI 10€
- YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI ( Seyahatten 1 hafta önce kimlik bilgisi ile ilgili bankalar ya da Maliye Veznelerine ödenecektir. )
- MÜZE & ÖRENYERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ (MAJÖREL BAHÇESİ GİRİŞ ÜCRETİ )
- CHEZ ALİ SHOW BERBERİ FOLKLOR GÖSTERİSİ ve AKŞAM YEMEĞİ

T.C. TÜRKİYE İŞ BANKASI
ANTALYA / ŞARAMPOL ŞUBESİ
HESAP SAHİBİ : 
ÖZ ANTALYA TURİZM TİC. NAK. LTD. ŞTİ.
İBAN NO: 
TR530006400000262070373401

PROGRAM

1.GÜN: 25 MAYIS CUMARTESİ 
ANTALYA - İSTANBUL - KAZABLANKA VARIŞ

GİDİŞ: PEGASUS HAVA YOLLARI ile AKTARMALI
Belirtilen saatte Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali Tur Rehberimizle Buluşma Antalya - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Uçuş

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI Dış Hatlar Terminali Pegasus Hava Yolları 20:40 uçağı ile İstanbul‘dan Kazablanka Havalimanına uçuyoruz.

Yerel Saat ile 00.05 Kazablanka Havaalanına inişten ve pasaport kontrolünden sonra rehber ve otobüsümüzle buluşarak dinlenmek için otelimize geçiyoruz. Konaklama 4* Oum Palace Hotel vb.

2.GÜN: 26 MAYIS PAZAR:  KAZABLANKA - MARAKEŞ

Sabah kahvaltısından sonra tam gün KAZABLANKA TURU için hareket edeceğiz. İlk once HABUS MAHKEME BİNASI ziyareti, çevre gezisi ve yeni Medina mahallesi ziyareti ve sonra Muhammed V. meydanına gelerek 1930’lu yıllarda yapılmış Fransız mimarisi binaları arasında gezerek zamanımızı değerlendireceğiz. Daha sonra Hasan II. Cami dıştan ziyaretini gerçekleştilerek ünlü KORNİŞ CADDESİ'ne (Kazablanka’nın kordon boyu) giderek serbest zaman verilecektir. Daha sonra Marekeş'e hareket ederek yaklaşık 3.5 saatlik bir yolculukla marekeş şehrine varıp otelimize dinlenmeye geçilecektir. Konaklama 4* Otel Ayoub vb.

3.GÜN 27 MAYIS PAZARTESİ: MARAKEŞ TURU 

Sabah kahvaltımız sonrası Marakeş büyüsünü yaşamak için otobüs ile hareket ediyoruz. Gezimizde ünlü MAJÖREL BAHÇESİ ziyareti yapılacak ( giriş extra ücretlidir). Daha sonra şehir turumuzda 12. yüzyıldan kalma şehir surları ( UNESCO Dünya Kültür Mirası) BABAGNAOU KAPISI , KRAL SARAYI, KOUTOUBİA CAMİSİ'ni ve MENERA BAHÇESİNİ bahçesini gördükten sonra şehrin en eski yerleşimi olan Medina’da yürüyüş sonrası ünlü JEMAA EL FNA MEYDANINA varmış olacağız. Akşam üstü başlayan meydan da ki hareketliliği doyasıya yaşayabilmemiziçin iki saatlik zaman olacatır. MEDİNA gezi esnasında BABAGNAU BAHARATÇISINI ziyaret edip ARGAN ve çeşitli baharat alma imkanımız olacaktır ve daha sonra dinlenmek için otelimize döneceğiz. Konaklama 4* Otel Ayoub vb. Not : Akşam YEMEKLİ ATLI ve FOLKLOR FANTASYA CHEZ ALİ SHOW

4.GÜN 28 MAYIS SALI: ATLAS DAĞLARI - QUARZAZATE - EXTRA TUR: ATLAS STÜDYLARI & AİD BEN HADDAU

Sabah kahvaltımız sonrası otelimizden ayrılarak ünlü ATLAS DAĞLARI'nı çıkarak Quarzazade şehrine varmak için hareket ediyoruz. Yol güzergahında manzaralarda fotoğraf molası veriyoruz ve ardından Quarzazade’daki otelimize varıyoruz. İlk olarak Aid Ben Haddau kasabasına varılarak kerpiçten yapılmış kale görünümlü köyü gezeceğiz ve yemek molası verip şehre hareket edeceğiz. Daha sonra şehirde ünlü Atlas Stüdyoları'nı gezdikten sonra dinlenmek için otelimize varacağız. Konaklama 4* Otel Hannada vb. 

5.GÜN 29 MAYIS ÇARŞAMBA : ERFOUD - TODRA KANYONU - EXTRA: ÇÖL JEEP SAFARİ & DEVE KERVAN YOLCULUĞU

Kahvaltı sonrası ERFOUD MERZUGA çöl bölgesine hareket edeceğiz. Yol üzerinde bulunan meşhur TODRA KANYONU'nu ziyaretimiz sonrası güzergahımız boyunca bize yüksek yamaçlar, yeşil vadiler ve çölleşmiş olan ovalar Erfoud’a kadar eşlik edecektir. Saat 15.00 civarı Erfoud’da bulunan otelimize hareket edeceğiz ve kısa bir moladan sonra misafirlerimizle bir saatlik JEEP SAFARİ TURUNA çıkacağız ve safari turunun devamında Merzuga’daki kum tepelerine varacağız. Orada bizi develerle beraber yapacağımız muhteşem bir KERVAN YOLCULUĞU karşılayacak. Yolculuğumuzun en güzel kısımlarından olan etkileyici bir ÇÖL GÜN BATIMI ile günü sonlandıracağız. Ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama 4* Belere Otel vb.

6.GÜN 30 MAYIS PERŞEMBE : YÜKSEK ORTA ATLAS DAĞLARI - MEKNES

Sabah erken kahvaltı sonrası turumuzun en uzun yolculuğu başlayacaktır. Yaklaşık 450 kilometre. Yolculuğumuz YÜKSEK ATLASLAR ve ORTA ATLAS DAĞLARI'ndan geçecektir. Yolculuğumuz sırasında geçeceğimiz şehirler ERRAŞİDİYE, KENİFRA ve MİDELT gibi berberi şehirlerinden geçerek MEKNES BAB AL MANSUR KAPISI ve Halk Meydanı'nda serbest zaman sonrası 1600'lı yıllarda yapılmış SU REZERVUARI GEZİSİ sonrası otelimize dinlenmeye çekileceğiz. ulaşıp gecelemek için MEKNES'teki otelimize geçeceğiz. Konaklama 4* Otel Transatlantic vb.

7.GÜN 31 MAYIS CUMA : MEKNES - FES 

Kahvaltı sonrası FES şehrine hareket ve turumuza yeni medinada bulunan KRAL SARAYI KAPISI, MELLAH (Musevi Mahallesi) ile başlayıp sonrasında BURJ KALESİ'ni görüp turumuza 9000'in üzerinde sokağı olan ve aynı zamanda UNESCO Dünya Kültür Mirası FES MEDİNA ile devam edeceğiz. Ziyaretimiz süresince Medina'da Fas'ın ikinci büyük ve en eski camilerinden biri olan KAROUİNE CAMİ ve ÜNİVERSİTESİ (dışarıdan) , NECCARİNE ÇEŞMESİ, Bakır ve Zanaatkarlar Çarşısı, Deri üretim Tabakhaneleri görme ve alışveriş imkanına sahip olacağız. Öğle yemeği sonrası Fes'ten Meknes'e giderken yol üzerinde bulunan II. İdris Cami ve Mozolesini göreceğiz. Ardından Meknes'e doğru devam ediyoruz. MEKNES Konaklama 4* Transatlantic otel vb.

8.GÜN 01 HAZİRAN CUMARTESİ: RABAT - KAZABLANKA HAVAALANI / İSTANBUL - ANTALYA 

Sabah kahvaltısından sonra başkent Rabat’a doğru hareket ediyoruz. İlk durağımız Fas’a bağımsızlığını kazandıran Kral V. Muhammed’in ebedi istirahatgahı olan Mozolesi ve en büyük camii projesi olan Hassan Kulesi'ni görüyoruz. Ardından Rabat’ın medinasında beyaz şirin evlerinden geçerek Fas’ın en büyük mimari miraslarından 12. yüzyılda inşa edilen devasa surlara sahip UDAYA KASBA'ya ulaşıyoruz. Burada sizi bekleyen muhteşem manzaranın eşliğinde hem dinlenme hem de Fas’a özgü nane çayını yudumlama fırsatı bulacaksınız. Ardından Kazablanka'ya hareket edip son nokta olarak ünlü KAZABLANKA filmindeki RİCKS CAFÉ önünde fotoğraf molası veriyoruz ve sonra KAZABLANKA HAVAALAINA hareket edilerek turumuzu sonlandıracağız. 

Pasaport / Bagaj işlemleri ardından PEGASUS HAVAYOLLARI saat 23.05 KAZABLANKA-İSTANBUL UÇAĞI ile yurda dönüş ve İSTANBUL /  ANTALYA aktarmasıyla güzel hatıralarla turun tamamlanması...

1. Gün:

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
- PEGASUS HAVAYOLLARI ANTALYA - İSTANBUL - KAZABLANKA GİDİŞ DÖNÜŞ EKONOMİ SINIFI UÇAK BİLETİ
- GEZİ ESNASINDAKİ TÜM TRANSFERLER 
- 7 GECE ŞEHİRLERDEKİ EN İYİ 4* OTELLERDE KONAKLAMA
- OTELLERDE ALINAN 7 SABAH KAHVALTISI ve 6 AKŞAM YEMEĞİ
- TÜRKÇE REHBERLİK ve FAS KOKARTLI ŞEHİR REHBERLERİNİN HİZMETLERİ
- BÜTÜN KONAKLAMA VERGİLERİ
- JEEP SAFARİ ve DEVE KERVAN TURU  

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
- TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ ve AKŞAM YEMEKLERİNDEKİ TÜM İÇECEKLER 
- EXTRA KİŞİSEL HARCAMALAR
- ZORUNLU REHBER & KAPTAN BAHŞİŞLERİ TOPLAM 30€
- ZORUNLU YURTDIŞI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI 10€
- YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI ( Seyahatten 1 hafta önce kimlik bilgisi ile ilgili bankalar ya da Maliye Veznelerine ödenecektir. )
- MÜZE & ÖRENYERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ (MAJÖREL BAHÇESİ GİRİŞ ÜCRETİ )
- CHEZ ALİ SHOW BERBERİ FOLKLOR GÖSTERİSİ ve AKŞAM YEMEĞİ

 

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
    Tur Hareket Tarihleri: 25 Mayıs

    Fiyatlar

    Kalkış Noktaları

    Tur Hakkında Genel Bilgilendirme

    Yorumlar


    BÜYÜK FAS TURU FAS KRALİYET ŞEHİRLERİ ve SAHRA ÇÖLÜ 25 MAYIS - 03 HAZİRAN 2024 Hakkındaki Düşünceleriniz



    İptal Şartları


    Vize Bilgileri


    GRUP REZERVASYON

    Sayıyı yazın »

    Kişi/Gece

    Konaklama

    Ulaşım

    Gezilecek Yerler

    Kalkış

    Telefon

    0242 244 97 07